Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Masaj Erotic Body – clasic

La Noblesse Unic – Private Massage &  SPA , serviciile de intretinere corporala reprezinta principalul domeniu de activitate.

Detalii despre masaj erotic adevarat la Noblesse Unic. Pentru noi e ceva ce denumim deja masaj erotic clasic, pentru tine poate fi ceva nou, o experienta super, o modalitate de a atinge o stare de spirit pe care nu ai mai experimentat-o pana acum! Curaj!

Indiferent de problemele zilnice cu care va confruntati, suntem siguri ca ati venit la noi pentru relaxare.

Masajul este de-acum „la moda” si nu ne propunem sa-i scolim aici pe neavizati.

Noblesse Unic – Private Massage &  SPA cuprinde mai multe camere de masaj si de asemenea mai multe spatii de primire, asigurand astfel o confidentialitate sporita fata de alte localuri de gen. Totodata, exista suficient spatiu incat sa nu grabim plecarea clientilor in dorinta de a primi alti clienti.

Sedinta de masaj se desfasoara pe parcursul unei ore, din care 50 de minute sunt destinate masajului efectiv, iar restul sunt pentru dus.

Desi reprezinta un lucru absolut normal, faptul ca specificam clientilor ca „inainte de a folosi oricare din serviciile noastre dusul este obligatoriu”, unora inca li se pare un afront.

Masajul poate fi efectuat de catre una, doua sau mai multe maseuze.

Pot beneficia de serviciile de masaj atat barbatii cat si femeile.

In ultima vreme, din ce in ce mai multe cupluri aleg sa-si petreaca timpul in comun la salonul nostru, de aceea lor ne adresam cu oferte personalizate.

Desfasurarea efectiva a orei de masaj

In urma unei prezentari, clientul alege dintre mai multe maseuze pe cea care doreste sa-i efectueze sedinta de masaj erotic.
Important: maseuza va fi nud doar in timpul masajului, nu si la prezentare.

Atat inainte, cat si in timpul sau dupa ora de masaj, clientii pot servi contra cost bauturi alcoolice si racoritoare din sortimentul diversificat oferit de barul propriu, al carui meniu il puteti consulta in sectiunea lounge bar.

Pe tot parcursul sedintei de masaj tinuta clientului este nud.

Ora incepe cu masajul de relaxare, pe care noi il consideram de o importanta majora.

Cand maseuza simte clientul suficient de relaxat, urmeaza masajul senzual si apoi body masajul, introducand-se astfel o atmosfera cu adevarat speciala.

Punctul culminant al senzualitatii il reprezinta atingerea de catre client a starii de maxima placere prin masarea zoneor erogene ale acestuia.

Clientii care doresc pot ajunge la finalizare prin tehnici ale masajului erotic sau body to body massage.

Relaxarea va fi astfel totala, iar cu siguranta ca veti decide ca evadarea din cotidian a meritat si revenirea la noi va fi doar o chestiune de timp.

Leave a comment

Call Now Button